Mi van ha a tanár igazságtalanul akar (fog) megbuktatni egyetemen?
Sziasztok!
Ma az egyik oktató közölte velem , hogy 90-100% ,hogy megfog buktatni...Holott mèg le sem vizsgáztunk.. Èn köpni nyelni nem tudtam. Nem is èrtettem most mièrt kapom ezt. Csoportosan dolgoztunk.. Nem egyèniben.. Ès azt mondta azèrt akar megbuktatni mert vannak hiányosságaim..de amikor egyèniben kellett produkálni akkor egyszer 3-ast másodszor 2/3-ot kaptam.. Szval nem is èrtem mi a francèrt akar most megbuktatni.
A lènyeg viszont az ,hogy kihez fordulhatok ,ha igazságtalanul megakarna buktatni?? Egyáltalán lenne èrtelme bárkihez is fordulni?
Én ha a mi egyetemunkbol indulok ki, akkor a HÖK-ös szak felelőshoz fordulnek (legalábbis nálunk az igazságtalan zh-nal ezt tanácsolták, szóval szerintem vizsgán is meg lehet őket keresni)
Más tanárhoz nem tudod felvenni a vizsgát?
Ha át akarsz menni, akkor sajnos meg kell alázkodnod, mert ez Magyarországon így megy :( Én se értek vele egyet. Nyelni kell, odamenni szépen a tanárhoz, megkérdezni, hogy mit tehetsz azért, hogy átengedjen. Segítesz neki javítani, előadást tartani, vagy írsz beadandót, valamit. Lássa rajtad, hogy akarod, és hajlandó vagy ,,változni". Máshogy nem lehet. Vagy adj neki valami ajándékot, kérj bocsánatot... Ha ezeket nem akarod, vedd fel máshoz a tárgyat, vagy menj másik egyetemre. A küzdelem nem segít, hidd el.
Most mesélhetnék egy másik történetet is, ahogy az egyik legjobb tanárunkat az egyetemről nagyon csúnyán elküldték, pedig nagyon elismert oktató, neki volt igaza, több intézet is kiállt mellette, aláírásgyűjtés volt, de akkor is mennie kellett. Hát akkor még egy ,,kis senki hallgató" mellett szerinted ki fog kiállni?
Kedves 7.
Hogy oda menjek hozzá, megtörtènt egyből azután ,hogy ez a szituáció lejátszodott..
Megkèrdeztem ,hogy tanárnő ezt most mègis mièrt kaptam ,miből vannak ekkora hiányosságaim ,hogy mèg egy kettesre se tudom letenni a vizsgát?
Erre csak hebegett habogott..nem tudott kèsz èrvet mondani...
Csak annyit ,hogy azt látja hiányosságaim vannak , ès nem mondja 100%ra hogy megbukok de vszínű.
Az ,hogy menjek másik egyetemre : meglesz! :) (ettől a dologtol függetlenül , ezt már szeptemberben eldöntöttem) feltève ,ha átvesznek úgy ha nem lesz meg ez a tárgyam.. :( ezèrt is aggodok ,ès fontos számomra különösen ,hogy meglegyen. Meg hát amúgy is ,igen is nem igazságos az ,hogy pofára megbuktassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!