Esti sulisok! Hogy bírjátok a melót és az iskolát egyszerre?
Én heti 5x10 órát dolgozom plusz szombatonként 5 óra. Persze a heti 3 sulis napon 8 órát dolgozom, hogy odaérjek. Végzek este fél nyolc körül és nyolcra megyek edzeni még egy órát heti kétszer suli után.
Eléggé fárasztó de arra szoktam gondolni, hogy mindent magamért csinálok.
De mióta közölték a főnökeim, hogy visszamenőleg azokat a két órákat amiket a suli miatt "ellógtam" (igaz, hogy amikor jeleztem, hogy iskolába akarok járni aztmondtàk, hogy a kis pénzemhez nem nyúlnak és támogatnak mindenben) ki kell fizetnem, így már nem nagyon járok be mert énis pénzből élek.
Van, aki bírja, van, aki lemorzsolódik. Tökmindegy. Te te vagy. Ha nem sikerült nappalin elvégezni, akkor tegyél érte, hogy legalább estin sikerüljön. Nem azt mondom, hogy bármit, hogy mindent áldozz fel érte, de úgy állj hozzá, hogy esélyt adj magadnak. Minél fiatalabb vagy, annál fontosabb, annál inkább meglesz az előnye. Kitartás!
És szerintem gondold meg, hogy nem lenne-e érdemes közelebb költözni, hogy ne menjen el annyi idő meg energia az utazással.
Az esti suli a saját döntésem volt, nem azért váltottam, mert a nappalin nem ment. :) közelebb költözni nincs lehetőségem, de nagyon jó lenne.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!