Martin2212 kérdése:
Aki egyetemre jelentkezik mindenki mehet gólya táborba (aki foszk-ra jelentkezik) az is? Illetve ha igen akkor azok közül is csak nappali vagy mehet levelezős is?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 23:06
1/8 anonim válasza:
Nálunk anno ott voltak a FOSZK-osok is. A levelezősök nem. Hogy ennek az volt az oka, hogy nem hívták őket, vagy az, hogy nem volt kedvük/idejük, nem tudom.
3/8 anonim válasza:
Nálunk Foszk nincs, viszont a levelezősök jöhetnek, az más kérdés, hogy csak kevesen tudnak ehhez szabit kivenni.
4/8 anonim válasza:
Úgy tudom van kor limit is, azaz 24 év alatt lehet csak menni.
5/8 anonim válasza:
Hogy lenne már kor limit utolsó, ha valamit nem tudsz ne írj baromságot... én 27 évesen mentem gólyatáborba, ahol mesélték hogy volt év amikor 40 éves gólya is volt..
6/8 anonim válasza:
A kor limit nekem is butaságnak hangzik. Miért lenne valaki kizárva, csak mert később kezdte az egyetemet?
7/8 anonim válasza:
4-5# Azért írtam, mert nálunk volt. Direkt óvatosan fogalmaztam meg hogy "úgy tudom", mert attól még hogy nekünk volt lehet másnak nem.
2018, BME-VIK. Itt 24 volt a korhatár.
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, így akkor elnézést kérek :)
Ezek szerint egyetemfüggő, de szerintem a legtöbb esetben nincs korlimit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!