Valaki segítene tisztázni ezeket a fogalmakat?
Jelenleg 12. osztályos tanuló vagyok, és pár dolog nem teljesen tiszta ezzel az egész érettségi törzslap-tanúsítvány-bizonyítvány dologgal kapcsolatban, hiába próbáltam utánaolvasni.
A helyzet a következő:
11. végén, azaz az előző tanévben csináltam angolból egy előrehozott középszintű érettségit. Erről, mivel nem a "rendes" vizsgaidőszakomban (12. év vége) csináltam, kaptam egy érettségi törzslapot.
Most az október-novemberi vizsgaidőszakban csináltam egy szintemelő emelt érettségit (szintén angolból nyilván).
Arról, hogy ez most tanúsítvány lesz, vagy bekerül a bizonyítványomba, vagy tulajdonképpen mi a fenét kell csinálnom, annyi egymásnak ellentmondó információt hallottam, hogy már ötletem sincs mi történik igazából
Az egyik tanár azt mondta, nyilatkoznom kell a jegyzőnek februárig, hogy melyik érettségi eredményemet szeretném a bizonyítványomba, valahol azt olvastam, hogy az emelt érettségi automatikusan tanúsítvány lesz, és még nagyjából kétféle verziót olvastam különböző oldalakon.
Valaki össze tudná esetleg foglalni, hogy most mik a lehetőségeim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!