Ti hogy osztanátok be az időtöket?
Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz szólna, akik 12 órás munka mellett tanultak. A jelenlegi munkahelyemen hol nappal, hol éjjel dolgozom. 2-3 munkanap, jó esetben 1-2 nap pihenő, van hogy több is összejön közötte. Viszont mellette levelezőn szeretnék elvégezni mást. Amit kinéztem ahhoz emelt érettségiznem kell egy bizonyos tantárgyból. El is kezdtem készülni rá, szeretek tanulni is, élvezem. És nagyon szeretném,ha összejönne. Viszont, ha több szabadnapom van vagy szabin vagyok,akkor lelkesen tanulom,készülök,de amikor 1-2 szabadnapom van ennyi munkanap között és örülök, ha alszok és lazítok...és az időmből kitelne aznap is a tanulás, de nem bírom rávenni magamat, csak így meg lassabban haladok... Ti hogyan csinálnátok ebben az esetben?A munkahelyváltás jelenleg nem opció. Előre is köszönöm a válaszokat.2019. nov. 4. 21:09
1/2 anonim válasza:
A jelenlegi munkahelyeden van lehetőség részállásra? Mert ha nem létszükséglet a pénz, csak dolgozol, de egyébként a szüleid támogatnának, akkor ez lenne a megoldás. Én legalábbis így csináltam.
Ahova én jártam, ott tömbösítve voltak az előadások és egy hónapban egy max 2 alkalommal kellett egy hetet ott lenni. Van viszont olyan is, hogy hétvégén van a tanítás.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából mire ez összejönne, ha egyáltalán összejön, hogy bekerülök oda,addigra nagy reményeim szerint nem leszek itt. De egyelőre nem opció, sajnos. A részállás sem,sajnos.. anyagilag sem, illetve olyan emberhiány van,hogy így is több ember munkáját végezzük szinte. Párommal külön élek egyébként. Egyelőre az időbeosztásomon szeretnék valamit változtatni.
2019. nov. 4. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!