Milyen felnőttképzésre érdemes menni egy nőnek, ha nincs érettségi?
Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 12:24
1/9 anonim válasza:
Jó lenne az érettségi előbb, anélkül bármilyen tanfolyamot elvégezhetsz, nem er sokat
2/9 A kérdező kommentje:
Igen jó lenne de nem tudok angolul se németül érettsegin meg kötelező egy idegen nyelv
2019. nov. 2. 12:34
3/9 anonim válasza:
A minimum szinthez nem is kell tudni ssmmilyen nyelvet. Makogassal át lehet menni
4/9 anonim válasza:
A suliban tanulnad két három évig akkor az érettségi nem lenne gond nyelvbol sem.
Nem egy nagy durranás hidd el, nyugodtan vágj bele, érettségizz le.
5/9 A kérdező kommentje:
Komáromban van esti suli?
Az is mehet aki nem magyar állampolgár?
2019. nov. 2. 13:07
6/9 anonim válasza:
Lehet érettségizni eszperantóból is, az könnyű, én másfél hónap alatt alapfokú szóbeli vizsgát tettem belőle, az alapfokú vizsga pedig ugyanúgy B1 szintű, mint az érettségi.
7/9 anonim válasza:
Itt nézelődj egy kicsit, úgy látom elég sok minden van abban a suliban. Szerintem vágj bele, menni fog az 🙂
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ☺
2019. nov. 2. 18:35
9/9 anonim válasza:
Öhm az OKJ-s tanfolyamok bemenő feltétele az érettségi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!