Hogyan lehetek beteg? Láz, megfázás ilyenek.
Figyelt kérdés
beteg szeretnék lenni, mit kell tennem hozzá, hogy egyik napról a másikra beteg legyek, Nem akarok iskolába menni. Orvosi igazolás van, de nem mondhatom anyámnak, hogy nem akarok bemenni. Muszály betegnek lennem!2019. nov. 1. 16:10
1/7 anonim válasza:
Menj ki pólóban és rövidnadrágban pár órára :D
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon feltűnő lenne.
anyám bezavarna
2019. nov. 1. 16:17
3/7 anonim válasza:
Én is próbáltam már akaratlagosan megfázni, sosem sikerült.
5/7 anonim válasza:
Nem kell pár óra, elég, ha csak kiszaladsz pár percre, és kabát nélkül szaladsz ki.
6/7 anonim válasza:
Amúgy lehet jó hiányozni suliból, de ugyanúgy pótolnod kell azt az anyagot, ugyanúgy kell írnod abból az anyagból, amikor nem voltál ott.
Inkább próbálj meg délután, este meg hétvégén pihenni. Betegen eleve nem is tudsz úgy tanulni, koncentrálni, régen nekem is jó ötletnek tűnt de egy idő után rájöttünk, hogy akkor legyünk bent vagy akkor legyen egy igazolatlanunk, minthogy betegséggel menjen el 4-5nap
7/7 anonim válasza:
mondd, hogy fáj a p..cid,azt úgysem tudják megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!