Az igaz hogy az informatika és az informatika ismeretek érettségit valahol nem különböztetik meg?
Figyelt kérdés
Bge-re szeretnék menni gazdinfóra és van egy informatika érettségim emelt szinten meg egy informatika ismeretek(valaki úgy is ismerheti hogy ágazati infó) közép szinten, ugye a többletpontjaimat elveszítem amiket az 1 darab emeltre kaptam mert 1 emelt kötelező lesz, én úgy terveztem hogy újraírom az informatika ismereteket emelt szinten de valaki azt mondta nekem hogy arra nem kapnék többletpontot, most ez hogy van? És azt is hallottam hogy infószakos helyeken nem fogadják el az angolt emeltnek, mert kötelező lesz a nyelv vizsga(Nekem abból van B2 és középszintű érettségi). Jó sokat írtam, előre is köszönöm ha valaki segítene2019. okt. 28. 15:02
1/1 anonim válasza:
Ez annyira specifikus kérdés, hogy szerintem jobb, ha a felvitől kérdezed meg, hogy pontos választ kapjál. Azzal ugye tisztában vagy, hogy a a szakmai infónak jövőre teljesen új követelménye lesz, és ha jelentkezel, akkor aszerint kell vizsgáznod? A követelményeket már elolvashatod, de még senki nem látta élőben, hogy milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!