Melyek ezek a "komoly" szakok?
Olvasom itt gyakran, hogy persze, mert egy komoly szakon heti 3-4 ZH, meg 28 beadandó meg heti 60 tanóra meg reggel 6-tól este 10-ig órán meg hétvégén is! 4!4!4
Szeptember 1-től dec 15-ig, utána meg a heti 5 vizsga meg 159 kredit egy félév alatt hol??!!!!?!??!
Mert nem hiszek abban, hogy valakiből akkor lesz jó szakember, ha 3/5 évig heti 6 nap reggeltől estig az egyetemen sorvad.
Heti 3 max 4 nap szerintem ideális bármely területen, már csak azért is, hogy a hallgató tudjon a saját maga által kedvelt területtel foglalkozni.
Én PTI-s vagyok, szeretem a programozást, ehhez képest nálunk is erőltettek tök más dolgokat.
Mondjuk nem panaszkodhatok, de ha itt is ez ment volna, inkább otthagyom és váltok selfstudyra.
Orvosi, fogorvosi, mindenféle mérnöki pl. vegyészmérnök, építészmérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, programtervező informatikus, biológia, kémia, történelem, jog. Én ezekről tudok baráti körből.
De igen, amúgy a Szegedes kommentelőnek igaza van, bármelyik szakra igaz, hogy Szegeden nehezebb, mint kb. bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!