Szerintetek sem bírt a tanár? Direkt akart keresztbe tenni?
hát sztem nem bir:S
nekem a matektanárom ijen....má megrovót is kaptamúgy beszélek vele mint a kutyával(már azt is mondtam neki h: úgy megverném mint egy kutyát xD meg is lett a megrovó félévre).mna szval de ha ijen a tanár akk te is legyél vele ijen vagy ha akarod akk nyalizz neki és jelentkez felelni ha akarsz..vagy menj le az igazgatóhoz és számolj be neki (énis megtettem h hogyan beszélt velem,meg h direkt engem dolgoztatott kint a suliudvaron:kapáhattam stb-.-"oszt.társaim meg röhögtek-.-" felmérgettem elmentem igazgatóhoz a tanár meg kiabált utánam h hova megyek,én meg bemutattam neki:D a 2.megrovómat is megkaptam XD)na de te azér ijet ne csinálj,csak ha nem teccik vmi mommeg neki a véleményed,vagy nem annyira durván de beszélj visszaneki vagy ottvan még az igazgató:)
remélem segithettem=)
01:15-ös ritka nagy idióta. Nem értem miért csodálkozik, hogy utálja a tanár, ha úgy beszél vele, mint egy kutyával. Meg ő pofázik, de azért a tanárt szidja az igazgatónál. Gondolom azt nem mesélted el neki, hogy mit művelsz órán. Nah az ilyeneknek kellene egy bazi nagy atyai pofon.
Kérdező: Tanulj. Általában az a legjobb megoldás az ilyenekre. Ha nem megy, akkor kérj segítséget. Az nem megoldás, ha elkezdesz hisztizni, hogy ez neked nem megy.
Ha meg tényleg nem megy, akkor logikus, hogy megbuktat.
Szedd össze magad.
11:32nek meg a többieknek
1:15 ös vagyok
megfogtok lepődni de lány vagyok és csak enyhén 14 éves xD
és atyai pofont ne várj,mert a faterom anyám tesóm tesóm pasija is utálja azt a tanárt..ő egy pedofil,kicsukja a balkonra mesztelenül a feleségét meg a 2pici gyermekét?há normális?veri iskolába a gyerekeket volt h má oszt.társnőmnek mer ugye lány lekevert egy pofont azér mer nemtutta a válazt a utolsó kérdésre a 5ből:S perverz,pedofil fuj.:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!