Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakiskolából, miután leéretts...

Szakiskolából, miután leérettségiztem lehet egyetemre menni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne?
2010. júl. 17. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Nem a suli számít, hanem az érettségi pontszámod. Ha jól sikerült, senki nem nézi honnan jöttél.
2010. júl. 17. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Műszaki szakközépből 96%-os magyar érettségim volt! Az érettségi központi, sikerülhet jól, ha ügyes vagy és magadtól is hozzáteszel ezt-azt. :)
2010. júl. 17. 02:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet :)
2010. júl. 17. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egyetem alapfeltétele a sikeres érettségi és felvételi, semmi más.
2010. júl. 17. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! Ha meg van az érettségid, minden további nélkül.
2010. júl. 17. 12:58
 7/7 A kérdező kommentje:

eredetileg csak egy szakmát akartam elvégezni,de miután meglátogattam a nagybácsimat, mondta, hogy mehetnék külföldre egyetemre, az ott élő rokonok elszállásolnának.ez állati szuper, gondoltam magamban,csak ahhoz még kell egy jó érettségi is...:( meg valahogy megijesztett az a hülye gondolat is, hogy szaksuliból nem mehetek egyetemre.

na szóval csak ezért kérdeztem :))

2010. júl. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!