Volt már veletek olyan hogy rengeteg tanultatok egy vizsgára és nem sikerült? Ha igen mi volt az és mennyit tanultatok!
Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 22:31
1/4 anonim válasza:
Gépgyártás technológia. Erre az egy tárgyra abban a félévben többet tanultam, mint az összes többire együttvéve, de csak másodjára sikerült összehoznom.
Villámkérdés szerű beugró, 10-ből 7-et kellett tudni, hogy mehess szóbelizni. És alapból volt benne három olyan kérdés, ami nem volt benne a kötelező irodalomban, és órán sem hangzott el, csak a tanár úgy gondolta, ezt illik tudni.
A másik, szintén másodjára jött össze, még a második félévben, Általános géptan.
8 kérdéscsoport, gyakorlatilag a teljes anyagot lefedve. És minden csoportot tudni kellett legalább 50%-ban. Erre is sokat tanultam, órában nem tudom meghatározni.
2/4 anonim válasza:
Volt ilyen. Termodinamika, szerves kémia. Mindkettőre kb 15-20 órát tanultam.
3/4 anonim válasza:
Azért 15-20 óra nem valami sok. Ez 3 nap felkészülés. Ennyi a minimum ami kell egy normális vizsgára.
4/4 anonim válasza:
Orvosi biofizika szigorlat. Kb 2 héten keresztül reggel 8tól éjfélig tanulás. A tripla beugró után jól meghúztak az utolsó körben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!