Biológia és földrajz órán mindig félbe szakítom a tanárt…
Mindig van kérdésem és utána még 3...
Aztán persze az óra után is “ elkapom “ őket. Ez zavaró?
Köszi előre is!
F17
2010. júl. 16. 21:02
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és persze gyakorlaton…
Végig se olvassák már a szorgalmit/házi dolgozatot, mert 20-30 oldalasak…
Tudom, hogy ez már túlzás, de mindig van még valami ami érdekes és bele akarom rakni…
2010. júl. 16. 21:05
2/6 anonim válasza:
Ne szakítsd őket félbe, akkor nem zavaró. am meg ha ennyire érdekel, akkor olvass utána a tananyagnak, akkor kevesebb (remélhetőleg- hacsak nem több:P) kérdésed lesz.
Az, hogy mennyire vagy idegesítő, attól is függ, hogy mennyire primitívek vagy magasröptűek a kérdéseid:)
2010. júl. 16. 21:09
3/6 anonim válasza:
Ez tanárfüggő, de nálunk a suliban például kifejezetten örültek a tanárok a kérdéseknek, sőt bíztattak, hogy kérdezzünk, hisz ekkor látszik, hogy gondolkozunk is, nem csak átfolyik rajtunk az információ... Szóval próbáld meg a metakommunikációjukból leszűrni, hogy náluk ez hogy működik, de ha jófejek, akkor nem hiszem, hogy probléma. Sőt kifejezett előny, ha valaki ilyen érdeklődő!
2010. júl. 16. 21:24
4/6 anonim válasza:
én mint tanár, kifejezetten örülök, ha a diákoknak van kérdése, természetesen a tananyaghoz, órához, tantárgyhoz kapcsolódó, mert azt jelenti, hogy érdekli. Persze normális kérdésekről beszélek. Az, hogy közbeszakítod a tanárod állandóan nem jó, mert a többiek lehet nehezebben értik meg az anyagot, magyarázatot. Az újabb és újabb kérdések helyett próbálj összetettebbeket kérdezni, vagy ha nem annyira fontos, írd le, és az óra vége előtt 5 perccel kérdezd meg.
2010. júl. 16. 21:42
5/6 anonim válasza:
Tanára válogatja, hogy tudja kezelni a helyzetet, és megtanítani a többieknek az anyagot, de szerintem az osztálytársaidat hamarabb zavarhatja.
2010. júl. 16. 23:34
6/6 anonim válasza:
Tanárokat szerintem nem hiszem, hogy zavarja, sőt, mondjuk ez függ a tanároktól. Az osztálytársaidat zavarhatja, de az ne érdekeljen...
Nálunk pl a Társadalomismeret tanár azért adott 5-ös, mert kérdeztem... (következő órán mindenkinek volt kérdése :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!