Hol tálalok olyat, aki pénzért megirná a szakdolgozatom?
Még mielőtt elítélnétek, közölném, hogy nem szeretnék abban a szakmában dolgozni. Szüleim rámerőltették, az akkori mit sem tudó énemnek, hogy muszáj az érettségi után egyetemre menni, mert akkor leszek valaki. Tehát már akkor nem tetszett az egész, nem is tudtam mit akarok, de nem szerettem volna csalódást okozni. Eltelt egy év, kettő, és rájöttem, hogy én ezt egyáltalán nem szeretem és nem akarok ebben dolgozni. Elvégeztem a harmadik évet is ,kozben dolgoztam, és mivel hidegehagyott az egész nem foglalkoztam a szakdogával.
Közben rájöttem mit akarok kezdeni az életemmel, de ahhoz lekell zárnom ezt az egészet. Legalább ha három évem elment rá, legyen meg a diplomám. Viszont se energiám, se időm nincs vesződni vele.
Hol találok olyat, aki megìrná, hitelesen és jól?
Nagyon megköszönném a tanácsokat !
Köszi a tippeket!
De hol találok magánszemélyt? Múltkor beszéltem valakivel akit egy masik fórumon találtam, viszont pár üzenetvàltàs után egyszerűen többet nem írt vissza!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!