Nem tudom elengedni. Mit tegyek?
Nagyjából 1 hónapja kezdődött a középiskola, és
nagyon nagyon hiányzik az általános iskola.. egyszerűen képtelen vagyok elengedni, olyan jó osztályban voltam 4 évig, a közösség a legjobb volt! az iskolát is enyhén szólva imádtam, minden tökéletes volt.. Most október felé kezd bennem realizálódni hogy ennek vége.. egész nap csak sírok, főleg ha ez eszembe jut.. mit tegyek??
Szia! Én nekem is nagyon jó iskolám és osztályom volt. Debrecenbe járok most a Mechwartba, az egy elég erős iskola, nem is szerettem az első 3-4 hétben, most úgy kezdek hozzászokni, de a régiekkel is tartom a kapcsolatot. Én is nagyon rosszul éreztem magam, egy új, szokatlan környezet, még több elvárással, még nagyobb fegyelemmel, megszűnik a családias légkör.
Ha van egy jó osztályod, akkor viszont hamar jobban leszel, ne aggódj! Engem is egyedül az nyugtat hogy a tanárok jó fejek, az osztályból meg vannak barátaim. idővel hozzá fogsz szokni
Szia!
Megnyugtatlak, az elején mindenki így van ezzel. De ahogy telnek a hónapok és az évek könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!