10-ben átiratkozni?
Figyelt kérdés
9-be eügyön voltam de az iskola véget nem igen tudok normálisan tanulni e szakon, azt szeretném kérdezni hogy 10-be lehet e átiratkozni egy teljesen más iskolába/szakra?2019. szept. 30. 15:02
1/7 anonim válasza:
"9-be eügyön voltam de az iskola véget nem igen tudok normálisan tanulni e szakon"
Te most eü. szakközépiskolába jársz és elvégeztél egy évet és szeretnél a 10. évfolyamon másik iskolába járni?
2/7 1112 válasza:
Lehet,hogy ugyanolyan fajtába (eü fajtába) átvesznek , de lehet, hogy nem. Lehet, hogy tök másikba is átvesznek, csak le kell vizsgázzál abból, ha van neked valami, amit esetleg te nem tanultál, de a többiek az új helyeden ott tanultak.
3/7 A kérdező kommentje:
szakgimibe járok és abba is akarok átiratkozni
2019. szept. 30. 16:48
4/7 1112 válasza:
*Ha megengedik a szüleid, akkor hívd föl a céliskolát, hogy átvennének -e. Egyébként szerintem van rá esély ,hogy igen, mert lehet, hogy te még többet is tudsz náluk a kiszemelt sulis kis társaidnál, mert pl te konkrétan specializálódtál valamire, amit a többiek meg esetleg nem tanultak olyan részletesen, viszont azokat tanultad te is, amit ők; tehát szerintem jók az esélyeid; de föl kéne hívni a kiszemelt iskolát, ha a szüleid megengedik.
5/7 1112 válasza:
*Ja várjál, ezt a kommentet közben írtad, a 48-asat, miközben én , a #2. is el kezdtem írni egy másik kommentet.
Na, hát, ha szakgimi mind a kettő, akkor az már neccesebb; mert pl lehet, hogy annyi mindent kéne pótolnod, meg annyi mindenből kéne levizsgáznod, hogy nem vennének át, csak 9.-be, ami viszont szívás lenne és elvesztegetett idő, és azér ezt is mérlegelni kell; meg tök másik szakról akkor nem biztos,hogy átvennének, mert másik képzésen máson van a hangsúly.
6/7 anonim válasza:
Nézzél ki egy iskolát és kérdezd meg, hogy átvennének-e?
7/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy a 2 szakgimi mennyiben tér el egymástól. Valószínű lesz egy-két tantárgy ami neked hiányzik és abból vizsgáznod kell. Biztosan nem vészes, bátran vágj bele. Gondolom nem véletlenül akarsz máshol tanulni. Ha van rá lehetőség próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!