Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hatékonyan...

Hogyan lehet hatékonyan tanulni egyetemen?

Figyelt kérdés

Ti hogy tanultok/tanultatok az egyetemi éveitek során? Milyen módszerek váltak be nektek a leginkább?

Illetve, hogyan deríthetem ki, melyik a legmegfelelőbb tanulási "stílus" számomra?

2019. szept. 28. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: köszi, szimulátorom az van. Az egésznek az élve is rendben. Csak ezeket a kódokat nem tudom megjegyezni.
2019. szept. 28. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Sok gyakorlással, példák útján pedig megtanulható. Az más kérdés, hogy egy általános gépészmérnöknek tanuló hallgatótól szerintem felesleges az összes G-kód ismeretét elvárni, hacsak nem gépgyártástechnológiára szakosodik.

Egyébként OKJ-ban is van CNC-s szakma, aminek az előkövetelménye az általános iskola. Ha ők meg tudják tanulni a kódokat, akkor ez egy egyetemistának (akinek az esze jobban vág) sem jelenthet nagy kihívást.

2019. szept. 29. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:

De ők ezt gyakorolják, alkalmazzák!

Nekem meg csak egy kötelező tárgy, aminek köze sincs a szakirányomhoz :/

2019. szept. 29. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen szakirányon vagy?
2019. szept. 29. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyagtechnológia és minőségügy.
2019. szept. 29. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!