Az egyetemen kötelezhet-e arra a tanszékvezető, hogy évközben - azokon a napokon, amikor nincsen órám - szakmai gyakorlatot végezzek? (Ingyen)
Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 10:31
1/7 anonim válasza:
Nem. Ha csak nincs rajta a papíron, amit beiratkozáskor aláírtál vagy elfogadtál.
3/7 anonim válasza:
Nalunk volt kotelezo szakmai gyakorlat, de mindenki maga dontotte el, hogy mikor es hova kivan menni (ev kozben, nyaron stb).
4/7 anonim válasza:
Mikor jönnek rá az emberek, hogy maguknak tanulnak, nem a tanárainak? Most komolyan? Nálunk már 1. év végén el kell kezdeni a szakdolgozat írást, s mivel kutatók leszünk, így gyakorlati témánk van, nem irodalmis. Kb. minden szabad percünkben a tanszéken voltunk, hogy haladjunk. Tyű micsoda áldozat
5/7 A kérdező kommentje:
Csak a nyári szakmai gyakorlat követelmény.
Az a problémám, hogy dolgozni járok és nem tudok, nem is akarok ezen részt venni. Hogyan tudnám megvédeni magam, hogyan tudnék mentesülni ezalól?
2019. szept. 14. 11:25
6/7 A kérdező kommentje:
Itt a szakmai gyakorlat nem más, mint papírmunka, amit a dolgozók nem képesek megcsinálni, felhalmoznak. Nem ad tudást.
2019. szept. 14. 11:26
7/7 anonim válasza:
A legtöbb helyen nem ad tudást, én speciel egy növényvizsgáló laborban daráltam a száraz leveleket 1 hónapig minden nap, mégis később bele lehet írni az önéletrajzba vagy motivációs levélbe, hogy a növény- és talajvizsgáló laborban végeztem előkészítő munkálatokat későbbi viszgálat céljából (és ezek részletezése 4-5 sorban) stb. stb. Phd-sok nagy részében az oktatóknak papírmunkáznak. Az meg hogy ingyen, teljesen alap. Semmilyen szakmai gyakorlatért nem fogsz pénzt kapni, max. ha vmi gazdasági szakra jársz és elmész gyakornoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!