Átiratkozás: Most kezdtem a 9. -et és nagyon nem érzem magam jól szerintetek van még esély hogy átvesznek valahova? 16/l ha valaki még van így az írjon mert jó lenne beszelni valakivel
Nekem úgy volt 13 éve, hogy megbuktam kilencedikben (4 tárgyból, így nem is pótvizsgázhattam) és bizonyítványosztásnál javasolta Édesanyám, hogy keressünk új sulit. Nemet mondtam, de, ahogy közeledett a következő tanév, elkezdtem pánikolni, hogy mi lesz, ha megint nem jön össze, megint megbukok.
Anyukám küldözgette az emailek-et, volt ahonnan visszaírták, hogy ne menjek, nincs hely, volt, ahova behívtak, de elutasított az igazgató. Nem adtuk fel, tovább keresgéltünk és augusztus végefele vettek fel az új iskolába (még emlékszem, hogy az ofő pont gólyatáborban volt és, hogy amint felvettek, már mehettünk nem sokkal rá a tankönyv osztásra).
Olyan ismerősöm is volt, hogy egy sima 4 osztályos gimiben második tanév elején jelentkezett egy másik iskolába, ahova felvették, szóval nem lehetetlen (annak a sztorinak mondjuk az lett a vége, hogy a lány az új helyen eltöltött pár napot, nem volt neki szimpi, így a szüleivel visszamentek a régi iskolába, hogy visszairatkozhasson és nem vették vissza {aminél a lányt is megértem, de a vezetőséget + a tanárokat is}; így érdemes alaposan átgondolni, biztos nem bánnád e meg. Lehet telitalálat lesz, mint nekem volt, de lehet az új helyen csak a régibe vágynál vissza, mint az ismerősöm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!