Mikor kezdtél el készülni az érettségire? Én most leszek 12. -es, és augusztusban készülök valamennyit?
Szia!
Én is most leszek 12-es, vszínűleg elkezdek én is augusztusban, matek, németet, németből lehet h középfokúzni fogok. A tételeket nemsoká megkapom, lehet már azzal is foglalkozom.
mindenki azt mondja hú hát itt a nyár majd most készülök !
De ez nem igaz!!!
Én írásbelire szinte semmit nem készültem. A szóbelire pedig csak 1 hetet. Mégis minden 4-5-lett kivéve a matek.
Annyi a lényeg, h egyész éveben figyelj oda az órákon és tanulj.
Alapvetően 4 év alatt képben voltam az anyagot illetően. Intenzívebben egy hónappal írásbeli előtt kezdtem ismételni - de akkor szigorú ütemtervem volt, hogy melyik nap mit nézek át.
11. végén még én is azt hittem, hogy majd nyáron tanulok rá, de nem lett belőle semmi :-) Bár így is elégedett vagyok, mert minden 90% felettire sikerült.
Kérdező, előre is sok sikert az érettségihez, nem olyan nagy szám :-)
Biztos én is vissza fogom még sírni vizsgaidőszakban, mint az utolsó válaszoló - meglátjuk fél év múlva :-D
sztem is inkább régebbi feladatsorokat nézz át
aztán akkor talán nem ér túl nagy meglepetés :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!