Nem tanultam eddig vmi sokat KRESZre. Amit tesztek kitöltésénél megjegyeztem tudom. Átmehetetk vizsgán?
Nem ez biztos nem baj. A lényeg, h olvasható legyen. Nem nézi am senki azt, h milyen kép van rajt, vagy a nevedet:P
Tehát no para
Akkor jó, mert mikor a gép előtt ültem, tollam sem volt, és gyorsan ráírtam a nevem egy kölcsönkért tollal, de olyan hülyén lett, az é betün pl az ékezet jóval robbra volt elcsúszva stb.
meg az é betű alja is eléggé hasonlit á betüre XD
Végezetül az ékezet a nevemen vastagabb volt mint maga a nevem, így meguntam és minden betüt az ékezethez igazitva megvastagítottam egy tollal itthon, de mondjuk szerintem is igazad van :D
Csak gondoltam a VB beleköthet hogy miért van fél centi vastag betüvel a nevem, majd azt mondom hogy vastagon fogott a toll amit kértem és az hogy nézne már ki hogy az első betű vastag a többi meg szokványos XD
Anyám is mondta hogy " nem szabad olyan vastaggal ráírni a nevem, de ez csak 1 ellökhető papír, egy szarság amin mindenkit az érdekel hogy M vagy (1) van rajta,meg alatta úgyis olvasható a nevem mert géppel írottan is ott áll, az aláírás stílusa meg mindegy mert arra azt mondom h ez a kézjegyem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!