Nem vittem be a beiratkozási lapot egyetemre, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Most lennék első éves egyetemen (PTE-KTK, ALK), de nem tartózkodtam Pécsen, és nem tudtam be vinni a beiratkozási lapom. Csak a neptunba léptem be, és ott váltottam át a félévem passzívra. Ilyenkor mi van?2019. szept. 8. 11:00
1/5 anonim válasza:
Ez a nem vittem be a jelentkezési lapot azt jelenti, hogy nem iratkoztál be?
Ha még van rá lehetőség, akkor be kell iratkozni, különben nem lesz jogviszonyod. Az teljesen mindegy, hogy a neptunban passzívra raktad-e vagy sem.
2/5 anonim válasza:
Szóval nem iratkoztál be... ebben az esetben nem vagy az egyetem hallgatója. Rengeteg papírt, dokumentumot és igazolványt le kellett volna adnod, nem csak azt az egy beiratkozási lapot.
3/5 anonim válasza:
Első félévben mindig be kell iratkozni, személyesen. Lecsekkolják a papírjaidat, nem kamuztál-e.
Ha lekésted, akkor pótbeiratkozás pénzért... de az egyetemi TOt kérdezd.
4/5 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a TO-val, még lehet, hogy nem csúsztál ki a beiratkozásból és tudod pótolni.
5/5 anonim válasza:
TO - Telefon - Pótbeiratkozásról érdeklődni - Minél előbb!
Esélyes, hogy még nem csúsztál le róla. 1-2 hétig még általában el lehet intézni. Egyeteme válogatja. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!