Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma voltam beiratkozni az...

Ma voltam beiratkozni az egyetemen, de semmit nem mondtak el mi merre hány méter. Honnan tudjam, hogy milyen tankönyvek kellenek, illetve hol vannak az előadások?

Figyelt kérdés

2019. szept. 7. 13:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

9:

És arra nem gondoltál hogy esetleg te teljesen más színvonalú tájékoztatást kaptál annak idején, mint a kérdező??

2019. szept. 8. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Semmilyen tájékoztatás nem volt nekünk sem a beiratkozáson.

Szépen ügyesen átböngésztem a kari honlapot, megtaláltam a tematikát, utánanéztem, hogy kell felvenni az órákat és megkerestem a tantermeket (akkor még etr volt), az etr-ben.

Szerintem igen is elvárható, hogy ennyit megtegyen valaki. Ha meg ott nem talál semmit (amit erősen kétlek), akkor legalább annyi esze lenne, hogy mondjuk facebookon keres egy sulis csoportot, ahová jár. De nem, gyakorin kérdezi meg, természetesen suli és minden más megnevezése nélkül...mert ez ugye biztosan segít.

2019. szept. 8. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!