Mennyire nehéz egy aranykalászos gazda tanfolyam?
Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom. Az hallottam több felől hogy egy vicc az egész és hogy bárkinek megadják a papírt. Az oldal úgy hirdeti hogy a sikeres vizsgázók aránya 99,9 %. És furcsának tartom hogy gyakorlati oktatásra nem kellett járni, és hogy ragaszkodnak hozzá hogy a második részletet készpénzben fizessem ki a vizsgán.2019. szept. 5. 20:19
1/6 anonim válasza:
Az aranykalászos gazda tanfolyamon nem agysebészeket képeznek, ezért ott szinte lehetetlen megbukni. Egy ismerősöm valahová Vác környékére járt. Csak az az egy ember bukott meg aki el se ment vizsgázni. A legrosszabb jegy a közepes volt.
2/6 kowabonga válasza:
Szia! Nekem Októberben lesz vizsga és érdekelne milyen tapasztalatod volt. Mennyit készültél rá és mennyire volt nehéz a vizsga?
3/6 A kérdező kommentje:
Átolvasgattam többször, tehát azért tudtam minden tételt valamennyire. Viszont a vizsga egy vicc volt. A társaságból jó ha 3-an tanultunk rá, a többiek azt se tudták hány tétel van. Mindenki átment, A vizsga végén az egyik vizsgabiztos mondta hogy tudják jól hogy nagyrészt mindenkinek csak földvásárlás miatt kell a papír szóval nem szeretnének senkit sem megbuktatni. Szóval jah, Igazából be mentünk és egyesével beszélgettünk egy kicsit a vizsgabiztossal, nem is feltétlen a tételről. Én pl. miután elmondtam pár mondatot a tételeimről, elkezdtünk beszélgetni az eredeti szakmámról.
2019. szept. 17. 17:22
4/6 anonim válasza:
Szia! Segítenél? A Mi...va Kft.-nél csináltad? Most keresek helyet, de biztosra szeretnék menni.
5/6 Gyovai Renáta Adrien válasza:
Szia! Ugyanaz a kérdésem, hogy a Min...a Kft-nál csináltad? én december 3-án megyek vizsgázni és az anyag elég száraz. tanulok rá (kisgyerek mellett) de nem tudom mennyi energiát fektessek be (éjszakák, alvás nélkül, hogy meglegyen) vagy elég ha fogalmam van róla?
6/6 anonim válasza:
Kedves gazdak akik a Min... Kft nel vizsgaztak, valoban ennyire egyszeru volt a vizsga? En most megyek hamarosan, nem tudom tanuljak-exra egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!