Egyetemen mit jelol a kredit?
Pl az egyik targy 6 a masik csak 3 kredit. Azt jeloli hogy melyik a fontosabb,vagy hogy melyik fedle nagyobb tananyagot vagy egeszen pontosan mit jelolnek ezek?
Koszonom a valaszokat!
Szerintem kb semmi fontosat. Volt kétkredites tárgyam, amin alig tudtam átmenni (az egész szak szenvedett vele), meg volt 4 kredites, amin kb a gimis tudásom és egy kis gondolkodás elég volt az ötöshöz.
Szóval ne gondolj bele túl sokat. Ha államis vagy, akkor van egy minimum "kreditösszeg", aminek megkell lennie, plusz számíthat ösztöndíjnàl. De a 3 év egyetem alatt nem vettem észre összefüggést az adott tárgy és a hozzákapcsolt kreditérték közt.
ezt a mennyi idő kell az elvégzéséhez hülyeséget hagyhatnátok végre.
sz*ptam már kétkredites tárgy miatt(jegyzőkönyvek , zh-k , az aláírásért beugró, szóbeli szűrés és utána még irásbeli) is) és volt potya 7-8 kredites tárgyam ahol elég volt bejárni kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!