Milyen az élet egy tanáriban?
Amikor elmentem a tanári előtt és kicsit beláttam, egyből ez foglalkoztatott. Még azon is agyaltam, hogy tanárnak megyek csak azért, hogy kiderítsem miket csinálnak a tanárok, amikor bent vannak.
Gondolom nem csak ülnek csendben és javítják a dolgozatokat, hanem beszélgetnek valamiről. Mik a témák? Ami más munkahelyeken (magánélet, foci, filmek stb.) vagy beszélnek a diákokról is? Például ha valaki nagyon tehetséges vagy ellenkezőleg, nagyon lusta és buta?
Elsősorban olyanok válasza érdekelne, aki valaha tanított is.
Sosem voltál a tanáriban diákkorodban valamiért?
Mint minden munkahelyen, beszélgetnek mindenről, szabadidő, magánélet, munkát érintő dolgok, így természetesen diákokról is. A legtöbb munkahelyen vannak kialakult kis csoportok, a tantestületben is, azok szívesen töltik együtt a szabad idejüket.
Egyébként javítanak, készülnek az órára (szünetben, lyukasórán), adminisztrálnak. Megbeszélik a munkaközösségi dolgokat, mindenféle feladatokat, meg ami épp aktuális a suliban.
Bambulnak, telefonoznak, neteznek is időnként. Intéznek ezt-azt (iskolai dolgokat pl.)
Nem vagyok tanár, de suliban dolgozom, járok épp eleget a tanáriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!