Miről esik szó egy kari tájékoztatón?
Figyelt kérdés
Holnap van évnyitóm, ami egybe esik a tárgyfelvétel kezdetével és utána kari tájékoztató is van amire nem tudok odaérni. Kb mikről lehet szó? hangozhat el olyan dolog amiről ha lemaradok nagy hátrányban leszek?2019. szept. 1. 17:53
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Hanyadikos vagy? Tanároknak es tanszékeknek van, vagy mindenkinek? Általában semmi érdekes nem szokott történni, nalunk az evnyiton csak a gólyák vannak akik leteszik az esküt es kezet fognak a dekannal, de az sem kötelező.
2/3 A kérdező kommentje:
Gólyáknak van, es első éves vagyok.
2019. szept. 1. 22:17
3/3 anonim válasza:
Én ma voltam. Semmi olyan nem hangzott el, amit ne olvashatnál el a honlapon, sőt ezt ők is hangsúlyozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!