Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kell megbűntetni egy...

Miért kell megbűntetni egy segíteni akaró embert?

Figyelt kérdés
[link]

2019. aug. 30. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Az NGO-k is csak segíteni akarnak a szegény embereknek, mégis bűn a Magyar kormány szerint!
2019. aug. 30. 18:24
 2/5 anonim válasza:
26%

Az NGO-K Hatalmas anyagi és nemzetbiztonsági károkat okoznak az EU országainak.

Az érettségit kiszivárogtató nem okozott anyagi kárt, a papírok mindössze a kinyomtatásuktól az érettségi napjáig (pár nap) volt titkos, utána már nyilvános. Igaz a rokonságnak adta először, de az interneten bárki hozzáférhetett, ami tanulásra, gyakorlásra késztette a diákokat. Jézus is először saját családtagjain segített, utána jöttek a többiek.

2019. aug. 30. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Letöltendőt kellene kapnia.
2019. aug. 30. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Én idén érettségiztem és nem fértem hozzá az infóhoz, holott gyakran használom az internetet. Számomra, és még jópár hozzám hasonló számára kárt okozott, hiszen a diákok informált része több pontot kapott, mint a tudásuk, és helyeket lophattak el tőlünk a kiszemelt felsőoktatási intézményben.

A mi szemszögünkből nem segített, ártott.

2019. aug. 30. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
18%

4#

Ha nem kamu a hozzászólásod, akkor csak jóhiszemből írom, hogy tudj róla. Sosem volt egyenlő esélyed a kiszemelt helyre. Így lesz ez egész életedben minden kinézett pozícióval kapcsolatban.

2019. aug. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!