Mikor tudjuk meg, hogy felvettek-e okj-s képzésre?
Figyelt kérdés
tudom, hogy tudnom kéne, de ez most valahogy kiesett nekem, mindenre figyeltem, de ez valahogy kimaradt nekem...2010. júl. 13. 19:18
1/7 anonim 

válasza:

EGyszerű OKJ-s képzés, nem felsőfokú szakképzés? Előbbi esetben nem kell tfélned, mert rendszerint mindenkit felvesznek.
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy OKJ-s képzésekre mindenkit felvesznek csak egy-két feltétel van, pl. érettségi, orvosi alkalmasság, attól függően, milyen tanfolyamról van szó. Csak be kell iratkozni, befizetni a pénzt v egy részét és kész és felvételi sincs. Vagy neked volt?
3/7 A kérdező kommentje:
de, felsőfokú szakképzés, csak mindig keverem... :S (valahogy mostanában nagyon nem áll rá az agyam ezekre a dolgokra, jó sok minden összejött nekem erre a nyárra...)
2010. júl. 13. 19:27
4/7 anonim 

válasza:

Ha egyetem belül van, akkor ugyanakkor mikor az egyetemre felvetteket úgy tudom.(júli vége) Én nem egyetemire jelentkeztem, onnan már jött a papír.
5/7 anonim 

válasza:

ha a központi eredményhirdetésre gondolsz, akkor az július 22-én lesz az esti órában :D
6/7 anonim 

válasza:

Felsőoktatási intézménynél július 22, a többinél változó.
De pl. amikor én jártam OKJ-ra, június végén már mehettem beiratkozni. Attól függ mikor jelentkezel.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
2010. júl. 13. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!