Egyetemre mennyire kell felöltözni vagy nem felöltözni?
Mert én gimibe mackóba jártam, kényelmesbe, mert ha feszengek az kihat a tanulásra is. Egyetemen mennyire illik vagy nem így menni?
20L
"senki ne kamuzza be, hogy ő strandpapucs, rövidgatya kombóban vezérigazgató-helyettes, havi 2,5M-ért"
A kérdező egyetemre készül, nem vezérigazgató helyettesnek.
Egyébként meg keress képeket Árvai Péterről, Somlai-Fischer Ádámról - ha nem tudnád ők a Prezi alapítói, milliárdosok és nem öltönyben, nyakkendőben járnak, hacsak nem előadni mennek.
A kérdező azon kívül, hogy nem vezérigazgató-helyettes lesz, hanem egyetemista, még csak nem is előadni fog mások előtt, csak beül egy iskolapadba.
Azért a casual és a melegítő nem egy szint. Gondolom, nem tesi szakról van szó.
"Nem viccelek, és nem is lázadok, úgy gondolom, hogy azt már kinőttem. Sosem voltam az a megfelelős másoknak, sőt ha valamit megparancsoltak azt már azért sem úgy csináltam."
Szerintem definiáltad a "lázad" ige egyik jelentését. Nem baj, húsz évesen ez normális. Csak ne várd, hogy mindenki helyeseljen neked.
Egyébként mehetsz cosplayben is. Az sem megbotránkoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!