Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemre mennyire kell...

Egyetemre mennyire kell felöltözni vagy nem felöltözni?

Figyelt kérdés

Mert én gimibe mackóba jártam, kényelmesbe, mert ha feszengek az kihat a tanulásra is. Egyetemen mennyire illik vagy nem így menni?

20L

2019. aug. 25. 13:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

"senki ne kamuzza be, hogy ő strandpapucs, rövidgatya kombóban vezérigazgató-helyettes, havi 2,5M-ért"

A kérdező egyetemre készül, nem vezérigazgató helyettesnek.

Egyébként meg keress képeket Árvai Péterről, Somlai-Fischer Ádámról - ha nem tudnád ők a Prezi alapítói, milliárdosok és nem öltönyben, nyakkendőben járnak, hacsak nem előadni mennek.

A kérdező azon kívül, hogy nem vezérigazgató-helyettes lesz, hanem egyetemista, még csak nem is előadni fog mások előtt, csak beül egy iskolapadba.

2019. aug. 25. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Azért a casual és a melegítő nem egy szint. Gondolom, nem tesi szakról van szó.

"Nem viccelek, és nem is lázadok, úgy gondolom, hogy azt már kinőttem. Sosem voltam az a megfelelős másoknak, sőt ha valamit megparancsoltak azt már azért sem úgy csináltam."

Szerintem definiáltad a "lázad" ige egyik jelentését. Nem baj, húsz évesen ez normális. Csak ne várd, hogy mindenki helyeseljen neked.

Egyébként mehetsz cosplayben is. Az sem megbotránkoztató.

2019. aug. 25. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináljunk már úgy, mintha csak az a két véglet létezne, hogy öltöny-nyakkendő-kosztüm-kisestélyi és papucs-fürdőgatya-mackónadrág-pizsama... A felnőtt életben szerintem nem egy nagy elvárás, hogy valaki ne a pizsamájában, otthon fetrengős ruhájában jelenjen meg a munkahelyén vagy az iskolában, egyetemen. Nem, nem kell kiskosztüm, de szerintem ízléstől függően egy farmer+póló, ing, egyszerű ruha, sportcipő nem egy megugorhatatlan szint és nem olyan kényelmetlen, hogy ne lehessen elviselni magunkon pár órán át. Ha valaki ennyire nem képes, az bármikor maradhat otthon szotyizni, a pötsét vakargatni egy szál alsógatyában vagy a panel tövében cigizni papucsban és hálós trikóban.
2019. aug. 25. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
Farmer + póló, a legtöbben úgyis úgy járnak.
2019. aug. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!