Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szép napot tud e valaki abban...

Szép napot tud e valaki abban segíteni hogy a 9 osztályba mit és menyit kell venni a leányomnak? Komáromba fog járni számítás teknikára.

Figyelt kérdés

2019. aug. 23. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Füzetet kell venni, tollat, ceruzát, korzot, radirt... Ugyanazt, mint ami nyolcadikban kellett. Úgyis meg fogják mondani első héten.
2019. aug. 23. 13:18
 2/4 anonim válasza:
100%
Üdv! Ez informatika, vagy valami más szakma? Egyébként 9.-ben nem csinálnak nagy ügyet ezekből, ha az első napokon nincs minden meg, általában akkor mondják csak el, vagy még a tanárok sem tudják.
2019. aug. 23. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven elég, ha első nap bemegy egy tollal és füzettel jegyzetelni. Majd szépen ki fog derülni van e vmi konkrét elvárás a tanszerrel kapcsolatban.
2019. aug. 23. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagy pacsi a lányodnak, én is fiú osztályban tapostam végig számítástechnikán 4 évet lányként! :D

Egyébként szükség lesz adatbázisra egy négyzetrácsos füzetre(ugye ez elm-gyak, szóval kettő kell), kell majd még matekra, sima infóra és információtechnológiára is egy-egy ilyen füzet, meg majd még lesz egybevont ktt, az nekem nem volt, szóval nem tudom arra milyen kell.

Lesz kétféle magyar, történelem, idegen nyelv meg még lehet fog kapni pár "extra" órát nekünk ilyen volt például a hittan és az egyházi ének ezekre nyilván csíkos füzet fog kelleni.

Szótárfüzet már nem fog kelleni nagy valószínűséggel, sem hangjegy füzet.

Meg kell majd neki kb 10 toll, egy grafit és szerintem ennyi.

2019. aug. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!