Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótvizsga után mire számítsak?

DaronHUN kérdése:

Pótvizsga után mire számítsak?

Figyelt kérdés
Mivel a pótvizsgámat 3 tárgyból fogom teljesíteni, ezért érdekelne, hogy mi van abban az esetben, hogy ha olyanból nem sikerül, ami nem éretségi tárgy, de a másik kettőből igen, ami éretségi tárgy. 10.es vagyok. a másik két tárgyra nagyon készültem, magántanár stb... Viszont abból az 1 ből, ami nevezetesen a spanyol, nem. Ha a spanyol nem sikerül, akkor évismétlés? És mikor tudom meg az eredményeket? Mivel az első lesz a spanyol, ezért érdekelne, hogy ha fixen évismétlés lesz, mert nem jön össze a többire be kell mennem?

2019. aug. 22. 14:58
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Természetesen évismétlés, ha nem teljesíted az adott tanév követelményeit. Ha az első tárgyad nem sikerül, akkor nem kell bemenned a többire, ha nem akarsz, akkor elégtelen marad a bizonyítványodban azokból a tárgyakból is. Nem is értem, miért nem készültél mindhárom tárgyból?
2019. aug. 22. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A tanulmányait teljesítésének semmi köze ahhoz, hogy úgymond "érettségi tárgy" vagy nem. Minden tárgy lehet érettségi tárgy, akár még te is érettségizhetsz spanyolból. 3 tárgyból elég merész vállalkozás javítóvizsgára menni. Hogy mikor tudod meg az eredményt, iskolafüggő, mint ahogy az is, hogy ez hány nap alatt zajlik le. Én a helyedben akkor is elmennék a többi tárgyból, ha az elsőből megbukom, mert jobban néz ki a bizonyítványodban a kettesre javítás, mint ha mindenből marad a bukás. Meg hátha valamilyen angyali sugallatra, ha a másik kettőből átmentél, megszán a tanári kar, és mégis átenged a 3.-ból. Feltéve, ha nincs túltöltve diákokkal.
2019. aug. 22. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyakorolj a spanyolra. Még van esélyed atmenni, nincs semmi veszve. Osztálytársam utolsó 1 hétben kezdett tanulni a matek pótvizsgára, és lám, átment. (Bár ez anno általánosban volt)
2019. aug. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!