Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az Ajtósi Dürer Sori Kollégium...

Az Ajtósi Dürer Sori Kollégiumban hogy megy a szobafoglalás?

Figyelt kérdés
Felvettek az Ajtósiba, és az oldalon azt írják, hogy a szobafoglalásra majd lesz egy külön online felület. Ezt hol lehet majd megtalálni? Illetve kapok róla valami értesítőt, ha elérhetővé válik?

#egyetem #kollégium #ELTE #Eötvös Lorán Tudományegyetem
2019. aug. 18. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
A koli csoportjába jelentkezz facebook-on, ha még nem tetted meg. Én NFK-s vagyok pár éve, ha jól emlékszem jön e-mail is amikor megnyílik a felület, de a kolicsoportba tuti kiteszik. Amúgy nem nagy dolog lesz nálatok, ha minden igaz a 4 fős szobákat már átalakították 2-2 fősre, meg van néhány 3 fős is. Lehetnek koedukált szobák ha úgy jön ki a lány-fiú eloszlás ill. mindenki beleegyezik. Ha nincs konkrét igényed hogy kit szeretnél magad mellé, akkor kb. annyit kell majd megadnod, hogy hanyadik emeleten, hány ágyasban szeretnél lakni.
2019. aug. 18. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ADK-ban csak kétfős szobák vannak, talán egy négy férőhelyes (átalakították tavaly a második négyágyásat két kétágyassá). Facebook csoportban minden fent lesz, ott érdemes várni. A felsősök előnyt fognak élvezni szobaválasztásnál.
2019. aug. 23. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!