Vann itt olyan, aki az ELTE -re járt programtervező informatikus felsőoktatási szakképzésre?
Szia! Ugyan nem fsz-es vagyok, de ELTE IK-s. Javaslom, hogy az IK Facebook csoportjaiban próbálkozz. Több csoport is rendelkezésre áll, amelyek pont a kérdezésre és az információáramlást elősegítendő jöttek létre.
A FB csoportok linkjeit megtalálod többek között az ikhok.elte.hu oldalon. Van pl. összévfolyamos és csak fsz-es csoport is, illetve egyes tárgyakhoz külön-külön csoportok is léteznek, ahol mindenféle hasznos anyagok keringenek.
Ezekben a csoportokban tudsz legkönnyebben informálódni, mert egy helyen megtalálod a szaktársaid, tapasztalt felsőéveseket, valamint a Hallgatói Önkormányzat küldötteit is. Bátran tedd fel a kérdésed valamelyik csoportban, biztosan készségesen segít valaki.
Az IK-hoz pedig sok kitartást!
Elsőre, melyikre jársz?
Én az esti BSc-re fogok elvileg. Ha felvesznek, akkor csatlakozom majd a csoportokhoz. :)
Tudsz valamit az estiről?
Hello. Érdekelne ez a téma engem is. Kérdésem lenne hogy a párom szeretne erre a szakra járni. De nem tudjuk, hogy ez milyen? Vélemények?
Illetve hogy oké hogy ez nappali képzés,de heti szinten ez hány alkalmat jelent és miben más vagy job esetleg mint egy infós okj-s képzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!