Mennyi idő után érdemes gyakornoki pozícióra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Győrben tanulok járműmérnöki szakon. Gondoltam rá, hogy jelentkeznék az Audihoz gyakornoknak. Viszont még csak másodéves leszek,szerintem ez még elég kevés ahhoz, hogy ebben a szakmában dolgozzak, nincs még kellő tudás ezen a téren. Mi a véleményetek, tapasztalatotok az ilyen gyakornoki állásokkal kapcsolatban?#egyetem #tanulás #állás #munka #Győr #Audi #elhelyezkedés #gyakornok #pozíció #Széchenyi István Egyetem
2019. aug. 14. 20:35
11/12 anonim válasza:
Szia, azóta jelentkeztél? Én most vagyok 3. féléves Győrben, bár nem járműmérnökin, hanem gazdinfón, de gondolkozom rajta, hogy kövi félévben jelentkezek az Audihoz.
12/12 A kérdező kommentje:
Hali.
Szeptembertől lehet újra jelentkezni, de mivel kolis vagyok, nem mertem meglépni az esetleges távoktatás miatt. És lám, igazam lett. Mindenesetre most már lassan a szakmai gyakorlat lesz a cél, nem tudom, addig lesz-e lehetőség gyakornoki munkára.
2020. nov. 14. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!