Diákhitel 2 fizetés?
Sziasztok!
Önköltséges képzést kezdek, a hitelt már megigényeltem, illetve azt elektronikus úton aláírtam. Beengedett a direkt is, minden rendben, szerződésszám is megvan. Ezt felvittem Neptunba a "pénzügyek" fülnél, elmentettem, de a befizetéseknél a diákhitel 2 státuszhoz semmi nincs írva.. Úgy tudom "egyeztetés" kellene kiírva legyen.
Valaki tudna segíteni mi a megoldás? Valamit nem vihettem fel a rendszerbe, ami még szükséges?
(saját adatoknál már másodszor tölöttem ki a hiányos részeket, de még mindig nem fogadták azt sem..)
Köszi ha tudsz segíteni!
Rendben, remélem csak várnom kell rá. Csak azért aggódom kicsit, mivel már kitűzték a befizetési határidőt 2 részletben, az egyik aug. 23-a, másik még odébb van, októberben.
De azt olvastam, hogy a hitel 1 részletben, egyben fedezi a költséget. És ha addigra a korábbi részlet határideje lejár..?
Ilyesmiről én nem hallottam még.. Nálam dh2 igénylésnél eleve kérte, hogy írjam be a félév összegét, amit utaljon, valamint hány féléven keresztül.
Neptunba nektek ilyet hol kell beállítani? (én nem OE-s vagyok, de hátha van ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!