Pannon Egyetemen Hotel Nereus kollegiumrol velemeny?
Figyelt kérdés
Nereusba vettek fel. Igen lattam mar, hogy vannak ilyen kerdesek. De van valakinek meg valami infoja? Minden joheet. Koszi2019. aug. 12. 14:37
1/3 anonim válasza:
Miért jelentkeztél oda? Azt kellett volna utolsó helyre rakni, még csak nincs is Veszprémben.
2/3 A kérdező kommentje:
2.helyen jeloltem meg mert tetszett. Tudom, hogy hol van. De esetleg azon kivul, hogy lecseszel tudnal is irni rola valamit?
2019. aug. 12. 15:52
3/3 anonim válasza:
Szépnek szép, jó állapotú meg minden. A hátránya egyedül a helye. Az összes többi kollégium 2-10 perc sétára van az egyetemtől, bármikor, akár órák között vissza tudsz ugrani ha kell valami, ebédelni, stb. Te meg reggel bebuszozol Veszprémbe, és egész nap ott lehetsz, míg este haza mész. Nem tudod megcsinálni azt, hogy ha van pár óra szabad időd, akkor addig vissza menj a koliba. Nem is mennek sűrűn buszok, meg egyébként se buszozással akarod tölteni a napot gondolom. Szóval ha neked 8tól 10-ig lesz egy órád a kövi meg csak 4-től, akkor kíváncsi vagyok mit tervezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!