Milyen füzetet vegyek?

Figyelt kérdés
10es leszek és kb 15 nagy füzetre lenne szükségem. Szerintetek melyik füzet jobb a spirál vagy a fűzött? És kb hány tollat és ceruzát vesztek sulikezdéskor?
2019. aug. 3. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én kitépős, lyukasztott lapos füzetekbe írtam (ami spirál), és lefűztem tárgyanként. De csak akkor működik, ha nagyon fegyelmezett vagy (minden lap tetejére fel kell írni a dátumot meg a tárgy nevét, különben belezavarodsz).

Tollat meg ceruzát nem vettem, legfeljebb rotringhegyet meg tollbetétet :-) De azt is inkább év közben, szükség szerint, ha már fogytán volt. Rotringhegyből kellett mindig több, tollal csak akkor írtam, ha muszáj volt (dolgozatok).

2019. aug. 3. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy szeretnéd-e kiszedni a lapjait. Spirálból jó minőségűt érdemes venni csak, aminek nem esik szét a drótja. Ilyen szempontból a tűzött füzet olcsóbb, viszont a jó spiráloknak akár 100 lapja is lehet, kitart egy tanévig simán.

Én 5 tollat szoktam venni meg egy adag rotringhegyet, ha elfogy, év közben pótolom.

2019. aug. 3. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem spirál. Vagyis speciál én utálom a sima, fűzött füzeteket. Szerintem kényelmesebb a spirál füzetbe írni, és a behajthatósága miatt tanulni is jobb belőle.

Viszont a spirállal az a probléma, amit az előző hozzászóló is írt, hogy bizony van, aminek a spirálja nagyon hamar kijön. Én pont idén vettem drágább, de spirál füzeteket, pont azért, hogy kibírja az évet.

Én külön nem nagyon szoktam tollat, ceruzát venni. Ceruzát nem is szoktam használni. De egyébként nálunk mindig van is itthon, mert nem az, hogy veszünk mindenből ezer darabot, de amikor veszünk tollakat pl., akkor mindig viszonylag sokat, és akkor egy darabig nincs probléma avval, hogy elfogyna. De egyébként talán 2 tollat szoktam magammal vinni, 1 ceruzát, 1 rotringot, és ennyi.

2019. aug. 11. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!