Milyen iskolai felszerelést vesztek?
2-3 nagy füzet (amiben rengeteg lap van, színekkel jelölve), egy márkás fekete hátitáska, változó mikor cserélem, 2-3 évente, 4-5 jö minőségű toll, egy egyszerű tolltartó.
19/L
Spirált főleg, de ha tetszik egy tűzött füzet mintája akkor megveszem azt. Eddig A4s füzeteket használtam, de most vissza kell majd térnem az A5ös méretre. Egyébként tantárgyanként egy van. (Ha nem telt be előző évben, viszem tovább). Mindig szép, díszes füzeteim vannak, jobban esik ilyenekből tanulni.
Hátizsákot használok, nem túl hivalkodó színben, általában fekete, esetleg kis mintával. A mostani 3,5 éve van meg, de még teljesen jó, szóval velem lesz még egy darabig. Az előző 4 évig bírta.
Henger alakú tolltartóm van, de elegem van belőle, szerintem szeptembertől simán 3 tollat viszek és kész.
Szövegkiemelőim vannak még, rotring, radír, naptár, mappák, jegyzetfüzet és kb ennyi.
19/L
Ahogy gondolod, én környezetvédelmi megfontolásból folytattam mindig, és így is megtaláltam mindent mikor érettségire készültem.
Egyébként egyetemista leszek szeptembertől, és pont ma vettem 3 db virágmintás Pigna márkájú füzetet. Nem érzem cikinek, és gimiben sem aggasztott ez. :)
A díszes füzetek nem túl kicsisek egy 10esnek?
Figyelj, a helókitti (igen, tudom, hogyan kell írni) is hat éves korig kötelező, aztán 14-ig ciki, utána meg poén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!