Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az őskorban történelem órán...

Az őskorban történelem órán mi lehetett a tananyag?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Okoska... Az őskorban nem hogy történelem óra nem volt, de történelem sem. Feltűnt már, hogy töri órán az emberek történelmével szoktak foglalkozni? A történelem óra is csak az ember kitalált baromsága... sok felesleges dolgot megtanítanak, de abból neked az életben nem sok hasznod lesz((szerintem)mondom ezt úgy, hogy a töri tanáromnál jobbat nem is kívánhatnék). Gyakorlati hasznod nem lesz belőle...mindenki csak azzal jön, hogy az alapvető műveltség része... Oké, hogy valamennyit tudni kell őseinkről, de nem különösebben érdekel más országok törije.

Ha a kérdés úgy szólna, hogy mi lehetett volna tantárgy töriből akkor talán, mint lehetséges válasz: Tegnap a Béla feltalálta a kereket...

2010. júl. 12. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
1. válaszoló: azért én szeretem tudni, hogy mi volt előttem.
2010. júl. 12. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
az első nem azt mondta, hogy nem jó a törit tanulni, csak azt, hogy gyakorlati haszna nem igazán van. Érdekes, talán még néha tanulságos is, esetleg a kultúrához, identitáshoz tesz hozzá valamennyit, de gyakorlati haszna tényleg nem sok van.
2010. júl. 12. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ja a töri felesleges, csak azért nem árt tudni kik vagyunk, meg kire szavazol.
2010. júl. 12. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Az őskorban a történelem helyett különféle legendákat hallgathattak a gyerekek esténként a tűz mellett ülve. Az öregek meséltek az ősökről.
2010. júl. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!