Szerintetek visszavonja a kormány a 2020-as új felsőoktatási törvényt?
Nyelvvizsgát is elvárják de sok iskolába nincs olyan szinten a nyelvvoktatás, hogy simán letegyek egy nyelvvizsgát, ahhoz sok embernek egy magántanárra van szüksége és sajnos azt nem mindenki engedheti meg magának
Ezért még a gimikben szakközépiskolákban is a nyelvvoktatást erősíthetnék kicsit.
Tudom ez nem oldhato meg könnyen
Nem tudom mit pattogsz, úgysem fognak visszakozni. Jobban örülnél ha központilag nehezítenék az érettségit és nem egy plusz okmányhoz kötnék a felvételit? Esetleg vezessék be újra az írásbeli beugrókat és szóbeli vizsgákat? Akarnál még pluszba tanulni magasabb szinten bizonyos tárgyakból mint az emelt érettségi? Szerintem senki sem akarja hogy ez legyen. Igy el kell fogadni azt ami van, akkor is ha nem tetszik. De ugy nem lehet már tovább csinálni ezt, hogy mindenki aki teljesíti a minimumot bejuthat egyetemre es diplomát szerezhet.
Utolso: szerintem a mai világban mar minden szorgalom kérdése, rengeteg segítő tananyag, plusz lehetőség van az interneten, amivel siman meg lehet tanulni magántanár nélkül is egy nyelvet. Divat lett a különtanárnak való fizetés, de értelme nem sok van, mert ezen gyerekek többsége úgysem fog ugy tanulni mintha sajat szorgalomból vagy iskolai keretek között kényszerülne ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!