Érdemes havi bérletet venni?
Rájöttem, hogy nem érdemes taktikázni.
Most próbáltam egy jegyes trükköt, hogy mindig van nálam egy jegy és ha jön az ellenőr, megmondom neki, hogy nem tudtam kilyukasztani a jegyemet (mondjuk azt pont nem tudtam valóban). Amúgy sokakat látok bénázni a lyukasztónál, hogy elsőre nem veszi be nekik és továbberőltetik és egyre gyűröttebb lesz tőle a jegy, sőt, olyat is láttam, hogy mások odamennek segíteni,ahelyett, hogy hagynák és ha jön az ellenőr, ugyanezt mondanák, hogy nem tudták lekezelni. Mondjuk ez villamosra érvényes, buszon eleve nehezebb, mert ott az első ajtónál kell kezelni és már ahogy észrevettem elég szigorúan nézi a buszvezető. ( talán ki lett adva neki, hogy jobban nézze, mert régen le se tojta) A metróállomásnál is rizikós, mert van, hogy figyel vagy nem!
Szóval összességében nem éri meg az az idegeskedés meg gyomorgörcs. Én meg azért próbáltam ki, mert szabin leszek és pár nap miatt nem lett volna érdemes megvenni az egész hónapot.
Tanulság: mindig legyen nálad jegy vagy csókálló rúzs u know, rákenroll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!