Van olyan aki napi szinten ingázik tömegközlekedéssel Budapest és Veresegyház kötött? Egyáltalán kivitelezhető e, Budapest bérlettel megoldható? Vonat-busz? Mennyire őrült gondolat?
Ilyen ez az internet, dolgok vannak rajta.
Nem teljesen értem a kérdést, ahogy fentebb is írták, előváros, szerintem az ottaniak nagy része bejár Pestre. Én ugyan nem ott lakok, de kb ugyanolyan távra a fővárostól másik irányba, és nem értem, miért ne lenne kivitelezhető, én is Pesten dolgozok...
Mindenképp a vonatot ajánlom ilyenekre, sógornőm busszal jár, napi 2 óra neki 30 km-t megtenni, mert állnak a dugóban.
Budapest bérlet megvan, hogy meddig érvényes, azon a vonalon Rákospalotáig ( [link] ), tehát tudsz venni bérletet BKK kieggel, úgy olcsóbb.
Őszintén nem értem, mi lenne ebben őrült gondolat...
#3: "a vonatot rendszeresen eltérítik az indiánok, a busz meg be kell tolni ha x fok alá hűl a hömérséklet, meg ha hullik 1 centi hó itt az apokalipszis, "
xD
Ez minden városban így van :D Hát még mi lehet Amerikában, ahol őslakosok az indiánok :D
BKK bérlet Budapest határáig érvényes, csak onnan/odáig kell Volánbusz vagy MÁV jegyet/bérletet vásárolni. Én busszal jártam évekig. Reggelente folyamatos késés, délután csúcsidőben úgyszint. Csuklós busz nincs így garantált az 1-1,5 órás folyamatos állás általában.
Két irányba megy busz. Megy Újpestre és a Puskás Ferenc Stadionhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!