Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valahol meg lehet nézni, hogy...

Valahol meg lehet nézni, hogy hogy hívták a kalauzt a vonaton?

Figyelt kérdés

Keszthely-Pest között ingázom sokat és legutóbb egy fiatal kalauz nagyon kedves volt és segített, és érdekelne, vajon meg tudom-e nézni valahol, hogy ki volt.

Válaszokat előre is köszönöm

2019. jún. 7. 18:13
 1/3 anonim válasza:
Kerdezd meg tole ha legkozelebb latod
2019. jún. 7. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Régen az iWiWen lehetett erre szűkíteni, ma a Facebookon sokkal körülményesebb, javaslom keress rá arra hogy MÁV Keszthely, felhasználók, és akinél látod hogy vasutas, kutatsz az ismerősei között.

Vagy ha legközelebb utazol kérdezd meg a kallertől hogy ne haragudj úgy tetszett az xy kinézetű kollégád.

Biztos segít, én is mindig segítek :)

2019. jún. 7. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet megnézni sehol.

Érdeklődni tudsz más kalauzoktól, de jó eséllyel nem fogják tudni kiről van szó, vagy nem fogják elárulni (munkatárs nevét nem szomtam én sem kiadni idegennek).

2019. jún. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!