Az "uzsgyit" és a "flirt"-öt össze lehet kapcsolni?
Figyelt kérdés
Az "uzsgyit" és a "flirt"-öt össze lehet kapcsolni? Illetve az uzsgyi képes vonatni a flirt-öt?
Ahogy én néztem, mind a kettő Scharfenberg 10-es csatolókészülékkel rendelkezik. Akkor elvileg semmi akadálya?
2019. jún. 6. 22:49
1/7 anonim válasza:
Elméletben fizikailag összekapcsolhatók, vonókészülék, és levegős rendszer szerintem menne, mintha csak egy mozdonyra kerülne segédvonókészülék.
2/7 eddiboy válasza:
Flirtöt Desiroval már csatoltak, és a Desiro húzta a Flirtöt, úgyhogy valószínűleg Uzsgyival is működne.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!
Viszont akkor a flirt-ön pl nem lenne áram (mármint világítás)?
2019. jún. 7. 22:07
4/7 anonim válasza:
Fordítva is megtörtént már: [link]
5/7 anonim válasza:
Hirtelen nem láttam, hogy ez a tömegközlekedés kategória, és csak néztem, hogy most uzsgyi flörtölni vagy mi van
6/7 A kérdező kommentje:
Így több mint 1 év után, újra itt vagyok 😀
A kiss kapcsolókészülékéről nem tudok sajnos semmit, de kiss és flirt már volt összecsatolva.
Azért mostmár megnéznék egy
Kiss + flirt + desiro + uzsgyi kombinációt😂😂
(Nyilván nem szinkronvezérelve, hanem csak első húzná az egészet) 😂
2020. dec. 31. 17:00
7/7 anonim válasza:
Úgy tudom hogy a KISS meg a FLIRT szinkronban tud üzemelni. Aztán hogy ehhez a pároshoz "hidegen" mit csatolnak, az már csak a kapcsolókon múlik. Pesten pl az első Combino villamost 2 ICS vontatta be a Hungária kocsiszínbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!