Mit tegyek, ha távolsági buszon jön rám a hasmenés?
Sokat utazom busszal, kb 2 órás az út. IBS-em van, ami kezelünk is. De ez még nem rég óta tart, és sokszor tör rám hasmenés, akár a semmiből is.
Mit lehet tenni, ha ez éppen a buszon történik? Megállna a sofőr az autópályán? Kinyitja a wct? :/
(kérlek, ne azt írjátok, hogy fossam össze magam vagy az ülést :D)
a pályán egészen biztosan nem áll meg,mert nem állhat meg,de a kövi pihenőnél igen.
Volt már olyan,nem a pályán,hanem főút és erdős rész,hogy egy srác előre ment a busz megállt az meg szaladt a fák közé, a sofőr hátra kiabált,hogy egy pillanat és megyünk is tovább.
Felnőtt pelenka. Ha a semmiből tör rád a hasmenés, akkor nem is biztos, hogy a sofőrnek lenne ideje megállni, vagy egyáltalán megvan a hajlandóság és a lehetőség, melyek már önmagában is elég ritkán teljesülnek távolsági busz esetében.
Ha nem akarsz pelenkát húzni és a busz sem áll meg, akkor minden vicc nélkül mondom neked, hogy menj le a középső/hátsó ajtó lépcsőfeljárónak az aljába, és foss oda... jobb mintha a gatyádba vagy magad alá csinálnád.
1: igen, úgy gondoltam, hogy egy pihenőnél. Végül is abból sok van a pályán.
2: eddig vonattal jártam, de felújítás miatt most az út több mint felét vonatpotló busszal kell megtenni, így nem sokkal lennék előrébb :c
3, 4: gondoltam már erre is, de nem tudom, félek, hogy az ilyen nagy buggyos, és átlátszik a nadrágon :D Bár tény és való, hogy inkább az látszódjon át, mint a fos. Meg az ajtós lehetőség is jobb, mintha naciba menne.
5: ezért izgulok is, mert szinte mindig van dugó, és késni is szokott a busz, aztán ha tegyük fel megáll, de nem vár meg... :o
6: végül is valóban talán megáll inkább, mint hogy takarítani kelljen, de nem tudom. :/ sajnos a vonat nem igazán opció most :/
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
"Ne haragudjon, IBS-em van, meg tudnánk állni egy percre a következő megállónál?"
Mondjuk ha ott éppen nincs WC, akkor nem tudom mit csinálsz. Nem lehet bevenni valami gyógyszert erre a betegségre, hogy legalább az 1-2 órás út alatt ne jöjjön rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!