Szerintetek hülyeség lenne egy Miskolc-Kassa menetrendszerinti viziközlekedés?
Vizi közlekedés alap feltétele, hogy legyen arra alkalmas víz...
Van ilyen Miskolc- Kassa között?
Nincs!
Sétahajónak elképzelhető, hogy működne, de még úgy sem hiszem, hogy sokan ráérnének 8-10 órát keringeni két, egymástól közúton egy órára fekvő település között. De még a legszerencsétlenebb MÁV-os átszállással is megvan 3 óra alatt, a folyó meg lassan hajózható és tekereg is fel-alá.
Azok akik eleve kajakkal indulnak neki valószínűleg fel vannak készülve arra, hogy egész úton legyeket meg szúnyogokat kell csapkodniuk, az átlag turista már nem biztos.
Én hernád menti vagyok, igazaból alkalmatlan a víz hajózásra. A kenusok is sok helyen nem tudnak rendesen elmenni mert tele van a hernád csorgóval.
hajó pedig esélytelen lenne.
Sajó szerintem ugyan ez.
Nem olyan rég "talán"egy gesztelyi vállalkozó saját önerőből kiakarta tisztítani a folyót, rendbe tenni stb..pont ezért,hogy járható legyen nagyobb "nagyobb csónakok" számára is. Gondolom ő is akart szállítani dolgokat a környező településekre ezzel a lehetőséggel.
Aztán a hivatalos emberkéktől azt a választ kapta,hogy nem kap engedélyt, erre, nem szabad,mert a folyó élővilágát megbolygatná. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!