Graz tömegközlekedése van annyira jó, hogy az ember ne legyen rászorulva az autóra?
Figyelt kérdés
Budapesten élek jelenleg, itt szinte teljesen jól el lehet lenni autó nélkül, mert hibái ellenére a tömegközlekedés azért így is világszínvonalú, már ami a város lefedettségét és a járatsűrűséget illeti.
Graz csak egy 300 ezres város, viszont olvastam, hogy a buszok mellett elég kiterjedt villamoshálózat is üzemel, valamint hétvégente még éjszakai járatok is vannak.
A stájer nagyvárosban is el lehet lenni autó nélkül?
2019. máj. 29. 15:13
1/5 D. Brasco válasza:
Graz-ban hibatlan a tomegkozlekedes mint ugy kb barmelyik nagyobb osztrak varosban!
2/5 anonim válasza:
A belvarosban jo a kozlekedes. Viszont aglomeraciojabol foleg autoval lehet bejutni. Legalabb is en igy emlekszem.
3/5 anonim válasza:
Kb. 10 evvel ezelott voltam ott 6 napot. Csak amultam es bamultam a tomegkozlekedes szinvonalan. Szombat reggel 7-kor pl. 10 percenkent jartak a buszok a vasutallomasra.
4/5 anonim válasza:
A villamosok sűrűn járnak, csak este és vasárnap megy 15 percenként, valamint késő este 20-30.
Napközben 5-10 perces követés van, járattól függően. De a fő tengelyen a pályaudvar és a belváros között csúcsidőben ca. 2 percenként mennek.
5/5 anonim válasza:
Agglóban is elég sok településre van sűrű közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!