Amit egyszer felszámoltak azt nem építik meg újra, ha nem érte meg üzemeltetni,fentartani,újraépíteni biztos nem fogják
2019. máj. 16. 16:20
2/6 anonim válasza:
1-es, és akkor a Zalalövő-Bajánsenye vonallal mi is a helyzet? Vagy mondjuk a Márianosztra-Nagyirtáspuszta közötti vasúttal?
Nyilván ahol akar gazdaságilag, akar politikailag kifizetődő a visszaépítés, ott idővel visszaépülhet a vasút. De ismerve az általad említett terület gazdaságföldrajzát, nem làtok sem a teherforgalomban, sem a személyforgalomban olyan trendet, ami indokolná ott egy vasút építését. És ezzel a szakma is így van.
2019. máj. 16. 19:30
3/6 anonim válasza:
Szóval belekötöttél a válaszomba, de lényegében ugyan azt válaszoltad ,gratulálok.
Tehát a válasz,Nem! 1-es voltam.
2019. máj. 16. 21:58
4/6 anonim válasza:
Nono, azért az a válasz nem volt ám teljes egészében helytálló, mint azt ki is fejtettem. Te általánosan állítottad, hogy nem szoktak elbontott vasutakat visszaépíteni és ezért nem fogjak a konkrét vonalat újjáépíteni. Ugyanakkor a valóságban minden ilyen döntés egy konkrét helyzetelemzésen alapszik.
2019. máj. 17. 05:32
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. máj. 18. 17:13
6/6 anonim válasza:
Menő lenne, mert akkor egyből hazajuthatnák vonattal a faluba, nem kellene órákat várni egy megfelelő buszra, de ahol nálunk ment q vasút vonal ott pl tele van minden olajkutakkal, házakkal, földekkel. Lehet hülyeség de én mindig azon gondolkodtam, hogy ide hova jöhetne vissza a vasút, ha tele van a régi helye mindennel+ ugye már esély sincs ra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!