Budapesten az M3as helyett metropótló buszok járnak még?
A BKK honlapján úgy olvastam, de inkább rákérdezek itt is a biztonság kedvéért:D
Hétvégi utazásról lenne szó, ilyenkor melyik megállókat érint?
Azzal kezdtem hogy a BKK honlapján úgy olvastam. De mivel nem egyszer rossz információba botlottam a net csodás világában, gondoltam nem zaklatom fel senki lelki világát azzal, ha felteszem ezt a kérdést. Tudtommal erre van ez az oldal...
De úgy látom itt sem lehet már semmi jó indulatra számítani.
De, természetesen lehet itt jóindulatára szàmítani, csak nem az olyan parasztoktól, mint az 1-es. Ő az, akit szembesítünk a saját faragatlanságával, aztán sértődött óvodásként még jól le is pontoz majd, mert ő ilyen kemèny gyerek.
Szóval egy kérdések feltevésére szolgáló oldalon nyugodtan tegyél fel kérdéseket, kérdező.
A kérdésre válaszolva: hétvégén teljes üzemidőben a Lehel tér és Újpest-központ között közlekedik a metró, a fennmaradó szakaszon buszos pótlás van, a Ferenciek tere helyett az Astorián állnak meg az M3 jelzésű buszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!